• تماس با ما
دوشنبه, خرداد ۱۲, ۱۴۰۴

مسجد ابوذر

  • صفحه نخست
  • بسیج
  • اخبار منطقه ۱۷
  • حوزه علمیه ابوذر
  • فعالیت های مسجد
    • نظام تربیت قرآنی
    • حدیث روز
    • برنامه‌های آینده مسجد
  • مساجد جهان
  • کتابخانه
    • شنبه‌ها با کتاب
  • مهدکودک و پیش دبستانی
  • عکس
  • فیلم
  • صفحه نخست
  • بسیج
  • اخبار منطقه ۱۷
  • حوزه علمیه ابوذر
  • فعالیت های مسجد
    • نظام تربیت قرآنی
    • حدیث روز
    • برنامه‌های آینده مسجد
  • مساجد جهان
  • کتابخانه
    • شنبه‌ها با کتاب
  • مهدکودک و پیش دبستانی
  • عکس
  • فیلم

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

دنیا طلبی و تبعیت از هوای نفس عمر انسان را ضایع می کند

 تولیت مدرسه علمیه ابوذر با بیان اینکه جایگاه کافران و منافقان آتش دوزخ است، گفت: دنیا طلبی و تبعیت از هوای نفس عمر انسان را ضایع می کند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مطلبی تولیت مدرسه علمیه ابوذر، دوشنبه‌شب در جلسه تفسیر سوره ملک که به‌صورت مجازی برگزار شد، گفت: قرآن کریم […]

اردیبهشت 16, 1399 | کد خبر : 3705 | 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر
 تولیت مدرسه علمیه ابوذر با بیان اینکه جایگاه کافران و منافقان آتش دوزخ است، گفت: دنیا طلبی و تبعیت از هوای نفس عمر انسان را ضایع می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مطلبی تولیت مدرسه علمیه ابوذر، دوشنبه‌شب در جلسه تفسیر سوره ملک که به‌صورت مجازی برگزار شد، گفت: قرآن کریم در این سوره می‌فرماید: چه بد جایی است مسیر دوزخیان به‌سوی جهنم؛ جایگاه کافران آتش دوزخ است.

وی با اشاره به اینکه تصور حرارت و شعله‌های آتش دوزخ برای اهل دنیا غیرممکن است، ادامه داد: کسانی که در دنیا به‌ظاهر و لذت‌های دنیوی اکتفا کردند و از آخرت غافل شدند در قیامت گرفتار دوزخ می‌شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مطلبی با بیان این مطلب که دوزخیان در قیامت فوج فوج وارد دوزخ می‌شوند، ابراز کرد: خداوند هرگز راضی به دوزخی شدن کسی نیست بلکه این انسان‌ها هستند که با اعمالشان آتش دوزخ را شعله‌ور‌ می‌کنند.

تولیت مدرسه علمیه ابوذر با اشاره به اینکه انسان‌ها در قیامت شاهد حقایق و باطن اعمالی هستند که در دنیا انجام دادند، عنوان کرد: خداوند در سوره حجر می‌فرماید: جهنم هفت باب دارد که از هر در جمعی از دوزخیان وارد جهنم می‌شوند؛ تارکان صلات یکی از آن دسته هستند.

وی با استناد به آیات سوره توبه، گفت: خداوند در این سوره خطاب به پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: ای حبیب من؛ چه برای منافقان طلب غفران کنی و هفتاد مرتبه برای آنان استغفار داشته باشی! هرگز منافقان را نخواهیم بخشید؛ در قیامت به مأموران دوزخ دستور می‌دهند تا با غل و زنجیر منافقان را وارد دوزخ کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مطلبی بیان داشت: همان‌گونه که دوزخیان فوج فوج وارد دوزخ می‌شوند بهشتیان نیز گروه گروه وارد بهشت شده و موردتکریم مأموران جنت قرار می‌گیرند؛ متقیان و نیکوکاران کسانی هستند که وارد بهشت می‌شوند.

تولیت مدرسه علمیه ابوذر با اشاره به اینکه شادی و آرامش بهشت غیرقابل‌توصیف است، عنوان کرد: در قیامت به نیکوکاران بشارت جایگاه همیشگی در بهشت داده می‌شود درحالی‌که مأموران دوزخ به جهنمیان می‌گویند مگر در عالم دنیا به شما هشدار ندادند؟ خداوند متعال ۱۲۴ هزار پیامبر و اولیای الهی را مأمور ساخت تا انسان‌ها را از آتش دوزخ بیم دهند درحالی‌که دوزخیان آن را تکذیب کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عمر دنیا بسیار کوتاه است و فرصتی که در اختیار آدمی قرار دارد به‌سرعت تمام می‌شود بر اساس آیات الهی کسانی که اهل دنیاطلبی و تبعیت از هوای نفس هستند به‌زودی با فرارسیدن مرگشان متوجه حقایق عالم می‌شوند./۸۱۳/پ۲۰۲/ب۱

 

 

برچسب:

حجت الاسلام والمسلمین مطلبیدارالشهدای تهرانمسجد جامع ابوذر

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگزیده‌ها

11 خرداد

گزارش تصویری /جلسه انسان آرمانی ( گروه‌ شهید‌ هادی )

11 خرداد

 مشاوره حقوقی و مالیاتی

11 خرداد

گزارش تصویری /سالن فوتسال (گروه شهید هادی)

11 خرداد

 تابستان رویایی۱۴۰۴

  • صفحه نخست
  • بسیج
  • اخبار منطقه ۱۷
  • حوزه علمیه ابوذر
  • فعالیت های مسجد
    • نظام تربیت قرآنی
    • حدیث روز
    • برنامه‌های آینده مسجد
  • مساجد جهان
  • کتابخانه
    • شنبه‌ها با کتاب
  • مهدکودک و پیش دبستانی
  • عکس
  • فیلم
گپ
تلگرام
آپارات

info@abozar.net

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  مسجد جامع ابوذر منطقه 17 تهران است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.